Menu

Coldplay komt naar Rotterdam

juli 7, 2016 - Wonen en leven
Coldplay komt naar Rotterdam

Het referendum over Brexit is gehouden en de stemmen zijn binnen. De meerderheid van de kiesgerechtigden heeft voor Brexit gekozen en de Verenigde Koninkrijk gaat uit Europa. Nu vliegen de geruchten al in het rond over wat er gaat gebeuren. Veel bedrijven uit Engeland zijn van plan om naar Rotterdam, Amsterdam en Den Haag te komen, volgens de geruchten. Opvallend hieraan is dat ook Coldplay van plan is om naar Nederland te komen.

coldplay rotterdamColdplay zanger Chris Martin gaf tijdens zijn laatste optreden aan dat ze naar Nederland zouden verhuizen na een eventuele Brexit. Ze hebben niet aangegeven naar welke stad ze zouden verhuizen maar volgens insiders en vooral geruchten zou het Rotterdam zijn. Ze zouden voor Rotterdam kiezen in plaats van Amsterdam omdat ze het in de hoofdstad toch iets net te druk vinden. Rotterdam bied alles wat Amsterdam te bieden heeft maar het is stukken rustiger.

Gaat het echt gebeuren?

brexitOf Coldplay ook daadwerkelijk naar Nederland verhuist, is maar de vraag. Wat we wel zeker weten is dat Brexit gaat gebeuren. In Nederland trekt de regering zich weinig aan van hun eigen volk en zien ze referendums meer als lastige gebeuren, waar ze weinig van aantrekken. In de Verenigde Koninkrijk vinden ze de mening van hun volk dus wel belangrijk en ze gaan dan ook het advies van het volk respecteren.

Dit is aan de ene kant wel goed nieuws voor ons omdat Colplay naar Nederland zou kunnen komen! Natuurlijk ook de bedrijven die eventueel naar Nederland zouden verhuizen, zouden veel voordeel voor ons hebben. Het is niet voor niks dat de regering in Nederland opeens miljarden wil investeren in de grote steden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *